Език:
Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
  • CAD
Издателска къща СТЕНО

Количка

0 артикула

НОВО в ПСИХОЛОГИЯ

Благоденствие

Личностни тестове

Братя и сестри без вражди

Оценка на психопатни черти в юношеска възраст. Част 2

Тялото

Тайната на детството

Теории за психичното развитие в психоанализата

GAPS. Синдром на храносмилателната система и психиката

Практикум по Арт терапия

Отсъстващи бащи,изгубени синове

Култура и психопатология

Изкуство и литература

Методът семейни констелации

Бърнаут и учителската професия

Мозъкът. Това си ти

Невидимото влияние

Невробиологични основи на детското развитие

Психология. Малка енциклопедия

Емоционална психотерапия

Огледала в нощта

Организационно поведение

Разбиране и интерпретация в психоанализата

Индивидуалната психология за семейството и училището

Въведение в теорията на индивидуалната психология

Педагогическа психология

Поток. Психология на оптималното преживяване


 

Виж всички в ПСИХОЛОГИЯ

Медицинска книжарница Стено

 
Книжарница СТЕНО е академична книжарница, обслужваща обучението в Медицински университет - Варна. Предлага учебници за целия процес на обучение, документация за студентите, както и български и чуждоезикови медицински заглавия и списания. Извършва доставка до цялата страна и чужбина. Осигурява медицински книги за специалисти по проекти, както и доставка на редки и антикварни заглавия от различни области на медицината. 

Всички студенти, независимо от учебното заведение, ползват 10% (и повече при промоции) за учебниците, издадени от издателство СТЕНО срещу представяне на студентска книжка или карта. Книжарницата разполага със специализиран шанд с нови и антикварни медицински книги – учебници за Медицинския университет и медицинска литература на профилирани издатели – „Медицина и физкултура“, „Знание“, „Райков“, „Стено“, „Софтпрес“, ВАП, „Арсо“ и други.

Можете да поръчате книга и по телефона: 0895/19 30 44 (мобилен на Теленор) от понеделник до петък от 9.30 до 18.30 часа. Разговорите са според тарифния ви план без допълнително оскъпяване. Доставката е с наложен платеж по куриер на преференциални цени.
 
В книжарница СТЕНО можете да намерите още всички книги на водещите български издателства – „Сиела“, „БАРД“, „Софтпрес“, „Хермес“, „Обсидиан“, „Прес“, „Изток-Запад“, „ЛИК“ и много други. За най-малките ни читатели се предлагат любимите серии на Winx Club, книжки с приказки, книжки за оцветяване и със стикери, детски енциклопедии. Ако ще пътувате, ви очакват карти и пътеводители на различни градове в България и по света, както и туристически комплекти с подарък – пътеводител за българските национални обекти.
 
Всеки празник и рожден ден е възможен, ако ни посетите. Освен книжки и игри в книжарница СТЕНО ще откриете пъзели, подаръци, сувенири, свещички за торта, картички, пастели, цветни моливи, боички и пластилин, както и подходяща опаковъчна хартия. Подаръците за Коледа и други тържествени дати са специално подбрани за вас, като много от продуктите се внасят от чужбина за постигане на по-ниски цени за клиента и в същото време – за по-голямо разнообразие при неговия избор.
 
Фирмите, които имат офиси и магазини в района на „Червения площад“, „Чаталджа“ и централната част на Варна, ще намерят лесно качествени канцеларски материали – масови и бутикови химикали и писалки, както и пълнители за тях, моливи, гумички, коректори, маркери, тиксо, сухо и течно лепило, ленти за касови апарати, калкулатори, календари, бележници, фирмена документация и формуляри и качествена италианска хартия за копиране и разпечатване на най-ниски цени. За удобство на студентите се предлагат копирни услуги с гъвкави промоционални пакети.
 
В книжарница СТЕНО можете да намерите още компютърни аксесоари и периферия на най-известните производители, сред които Kingston, Adata и 4tech. Можете да изберете между мишки с USB или PS2порт (за по-стари компютри), безжични мишки или такива в комплект с клавиатури. При нас има клавиатури, устойчиви на заливане с течности, мултимедиийни и геймърски клавиатури, контролери и подложки. Предлагаме още слушалки, микрофони,CD и DVD дискове, флаш памети – от 4 до 32 GB, както и карти-памет за фотоапарати, мобилни телефони и други устройства. Можете да закупите и необходимата ви батерия за всякакви уреди, включително алармени дистанционни за автомобили, часовници, дистанционни устройства, фенерчета и настолни компютри.
 
В книжарница СТЕНО можете да поръчате изработването на вашата курсова или дипломна работа, магистърска теза, дисертационен труд, монография или книга. Предлагаме предпечатна подготовка, професионална редакция, печат, подвързване, лепене и зашиване на книжно тяло, отпечатано при нас с гаранция от Издателска къща Стено – едно от първите частни издателства в България, на което се доверяват стотици преподаватели от Медицинския университет – Варна, ВВМУ „Никола Й. Вапцаров“, Софийския университет „Св. Климент Охридски“, Техническия университет - Варна, ВСУ „Черноризец Храбър“, Икономическия университет във Варна, Първа езикова гимназия – Варна, и много други висши и средни учебни заведения в цялата страна.
 
Медицинско облекло
СТЕНО ООД е дистрибутор за Североизточна България на висококачествено медицинско облекло на фирма Bamiteks. Предлагат се комплекти с различен дизайн и цветове, подходящи за различните медицински специалисти - лекари, медсестри, студенти, помощен персонал, здравни работници в детски лечебни заведения и други. Продуктите са съобразени със спецификата на работата в клиниките или консултативните кабинети и са изработени от изключително удобен и лесен за почистване памучен текстил. 
 

 

За контакти: Варна, ул. „Иван Аксаков“ 21

(между входа на Медицинския университет и бул. „8-ми приморски полк“ (Плевенските закуски)

Тел.: 052/64 31 46; 089/519 30 44

E-mail: stenotrade@gmail.com

http://www.facebook.com/Stenobookstore

«1»
 
 

НОВО в МЕДИЦИНА

Масаж I

 

 

17 Окт 2017

Основи на масажа

 

 

15 Сеп 2017
Върни До Горе